DEPREM ODASI

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, Statik ve Dayanım gücü ultra düzeyde güvenli genel olarak odanın tamamı ya da bir kısmı kullanılarak evinizin veya ofisinizin içine sabitlenen deprem odalarını, özel alaşımlı ve dayanımı güçlü çelik konstrüksiyon ve sac kullanılarak imal etmektedir.

Ar-Ge ve proje bölümlerimiz tarafından yapılan çalışmalar şu şekildedir;

֍ Talep ve ihtiyaçların incelenmesi,

֍ Kullanılacak malzemelerin belirlenmesi,

֍ Teknik proje çizimleri,

֍ Projelendirme hizmeti,

֍ Genel şartname,

֍ İmalat şartnamesi,

֍ İşlem metodolojisi,

֍ Montaj şartnamesi,

֍ Kalite planı,

֍ Statik hesaplamalar,

֍ Dinamik hesaplamalar,

֍ Titreşim analiz raporları.

Oda içinde sabitlenmiş dolaplar, uygun bölgelere oksijen ve su tankı gibi hayati fonksiyona sahip ilave donanımlar yerleştirilerek deprem veya acil bir durum sonrası sizlerin uzun süre hayatta kalmanızı sağlamaktadır.
Deprem odalarında aydınlatma ihtiyacını gören akülü sistemler sayesinde ortalama bir hafta aydınlatma ihtiyacını efektif bir şekilde karşılamak üzere tasarlanmaktadır.

Modüler olarak istenilen yerleşke alanına sevk edilen deprem odaları, yerleştirileceği bölgede geçiş noktalarından sızdırmaz şekilde kolayca birleştirilmektedir. Bu sayede fabrika şartlarında imal edilmiş, tüm sistemleri gerekli testlere tabi tutulmuş, kalitesinden ve koruma niteliğinden emin olunabilecek deprem odaları, tehdit unsurlarının yerini tespit etmesine imkan vermeyecek kısa bir sürede ihtiyaç olan bölgeye konuşlandırılmaktadır.

Deprem odaları, günlük yaşantımızda da uygulanması mümkün olan bir mimari tercihtir. Deprem başta olmak üzere, kapalı mekânda yaşanabilecek hayati risklere karşı bir nevi sığınak görevi gören deprem odaları, arzu edilen her ebatta ve donanımda sizler için özel üretilmektedir.
Oda içinde sabitlenmiş dolaplar, uygun bölgelere yerleştirilen oksijen ve su tankı gibi hayati fonksiyona sahip ilave donanımlar isteğe ve ihtiyaca göre yer alabilir. Deprem odalarında aydınlatma ihtiyacını gören akülü sistemler yer almaktadır. Bu sistemler; ortalama bir hafta aydınlanma ihtiyacını efektif bir şekilde karşılamak üzere dizayn edilirler.
Evinizin veya ofisinizin içine montajı yapıldıktan sonra deprem odaları, dolap içleri de kullanılarak deprem vb. bir durumda gerekli olacak tüm malzemeler ile donatılır.

Deprem odaları, bir odanın tamamı ya da bir oda içinde belirli bir kısım kullanılarak oluşturulur. Bu odalarımız dışarıdan ve içeriden hiçbir şekilde gözükmemektedir.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama tarafından yapılacak fizibilite ile ebatları ve konumu belirlenen deprem odaları, özel alaşımlı ve dayanımı güçlü çelik konstrüksiyon ve sac kullanılarak imal edilir. Isı ve ses izolasyonları sağlanarak korunak sağlandıktan sonra iç kısımda da konfor üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama olarak ihtiyaca özel çözümler, kişi ve kurumlara özel modelleme yöntemlerimizle kendinizi ve sevdiklerinizi koruma altına alın.

֍ TS EN ISO 9001:2015 – Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 14001:2015 – Çevre Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 45001:2018 – İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 27001:2013 – Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi

֍ ISO 10002:2018 – Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgelendirmesi

֍ ISO.IEC 27701:2021 – Kişisel Veri Yönetim Sistem Belgelendirmesi

֍ Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Belgesi

֍ EN ISO 3834-2 Kaynaklı İmalat Yeterlilik Belgesi

֍ CE Marking 2001.95 Genel Ürün Güvenliği

belgelerine sahip olan Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, imalat ve montaj kalitesini ve sürdürülebilirliğini her daim ön planda tutmaktadır.
İmalat ve montaj proses aşamalarında gerekli tüm testler Bağımsız Third party kuruluşlarca yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HAVUZ ÜSTÜ PLATFORM KAPATMA SİSTEMLERİ

İLKE VE DEĞERLERİMİZ

SIĞINAK