PANİK ODASI

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama bulunduğu bölgeden ayrı olarak tasarlanan, ses ve ısı izolasyonunun bağımsız olduğu Statik ve Dayanım gücü ultra düzeyde güvenli, genel olarak odanın tamamı ya da bir kısmı kullanılarak evinizin veya ofisinizin içine, özel alaşımlı ve dayanımı güçlü çelik konstrüksiyon ve sac kullanılarak imal edilen statik ve dinamik gücü ultra düzeyde güvenli mekanlar oluşturmaktadır.

Ar-Ge ve proje bölümlerimiz tarafından yapılan çalışmalar şu şekildedir;

֍ Talep ve ihtiyaçların incelenmesi,

֍ Kullanılacak malzemelerin belirlenmesi,

֍ Teknik proje çizimleri,

֍ Projelendirme hizmeti,

֍ Genel şartname,

֍ İmalat şartnamesi,

֍ İşlem metodolojisi,

֍ Montaj şartnamesi,

֍ Kalite planı,

֍ Statik hesaplamalar,

֍ Dinamik hesaplamalar,

֍ Titreşim analiz raporları.

Panik odası, bir odanın tamamı ya da bir oda içinde belirli bir kısım kullanılarak oluşturulur.
Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama olarak yapılacak fizibilite ile ebatları ve konumu belirlenen panik odası, özel alaşımlı ve dayanımı güçlü çelik konstrüksiyon ve sac kullanılarak imal edilir.
Isı ve ses izolasyonları sağlanır ve tüm tehditlere karşı korunak sağlandıktan sonra iç kısımda da konfor üzerinde çalışmalar yapılır.

Odanızın içini tamamen özel olarak dizayn ettiğimiz bu odanızda ilk öncelik olarak ani bir durumda kendinizi ve sevdiklerinizi sadece doğal afetlere karşı değil, yaşanabilecek herhangi bir saldırı eylemine karşı da güvenli birer sığınak olarak görev yapmaktadır. Bu nedenle, bu odalarda iletişim sağlanması için de gerekli alt yapı ve donanım hazırlanmaktadır. Panik odalarında isterseniz çok önemli ve gizli toplantılarınızı gerçekleştirebilir, dilerseniz müzik dinleyip kitabınızı okuyabilirsiniz.

Evinizin veya ofisinizin içine montajı yapıldıktan sonra panik odaları, dolap içleri de kullanılarak deprem vb. bir durumda gerekli olacak tüm malzemeler ile donatılır. Bu odalarımız dışarıdan ve içinden hiçbir şekilde gözükmemektedir.

Panik Odası içinde sabitlenmiş dolaplar, odanın en uygun yerine yerleştirilecek oksijen ve su tankı gibi hayati fonksiyona sahip ilave donanımlar isteğe ve ihtiyaca göre tasarlanıp uygulanmaktadır.
Panik odalarında aydınlatma ihtiyacını gören akülü sistemler yer alır. Bu sistemler; ortalama bir hafta aydınlanma ihtiyacını efektif bir şekilde karşılamak üzere dizayn edilirler.

Panik odası tasarımında sınır olmadığı için, önemli olan sizlerin ihtiyacınızı ve imkânlarınızı net bir şekilde ortaya koymasıdır. Sonrasında Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama sizin ihtiyacınızı en efektif şekilde karşılayacak uygun tasarımı gerçekleştirmektir.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama olarak ihtiyaca özel çözümler, kişi ve kurumlara özel modelleme yöntemlerimizle kendinizi ve sevdiklerinizi koruma altına alın.

֍ TS EN ISO 9001:2015 – Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 14001:2015 – Çevre Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 45001:2018 – İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi

֍ ISO 27001:2013 – Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi

֍ ISO 10002:2018 – Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgelendirmesi

֍ ISO.IEC 27701:2021 – Kişisel Veri Yönetim Sistem Belgelendirmesi

֍ Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Belgesi

֍ EN ISO 3834-2 Kaynaklı İmalat Yeterlilik Belgesi,

֍ CE Marking 2001.95 Genel Ürün Güvenliği,

belgelerine sahip olan Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, imalat ve montaj kalitesini ve sürdürülebilirliğini her daim ön planda tutmaktadır.
İmalat ve montaj proses aşamalarında gerekli tüm testler Bağımsız Third party kuruluşlarca yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HAVUZ ÜSTÜ PLATFORM KAPATMA SİSTEMLERİ

PAKEL MİMARİ'DE OLGUNLUK ANALİZİ

SIĞINAK