HAKKIMIZDA

 Kurum Kültürümüzde sınırlarımızı global kalite anlayışı çizer…

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama olarak, yaşadığımız coğrafyanın yapısal gereksinimlerini ve Türkiye’nin global imalat ve montaj sektöründeki rolünün ne olduğunu biliyoruz. Müşterilerimizden gelen ve gelecek olan bütün projelere cevap verebilecek uluslararası standart belgelerine sahibiz. Bütün hizmetlerimizi kaliteden asla taviz vermeden, dünya standartlarına uygun olarak yerine getirmekteyiz.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, kurucu ortaklarının bilgi, beceri ve tecrübeleri ile kişi, kurum ve kuruluşlara zamanında, mimari ve iç mimari alanında hizmet veren, ürün ve mekan tasarlayan, çözümler üreten, tasarım aşamasından uygulama aşamasına kadar tüm ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten güvenilir ve profesyonel renovasyon, tamirat, tadilat, düzenleme, dekorasyon, imalat ve montaj hizmetleri sunan bir mimarlık ve tasarım firmasıdır.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, firma bilinci ve iş ahlakına verdiği önemle sürekli gelişmeyi ve hizmet kalitesini sürekli arttırmayı ilke edinmiştir. Gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmanın ne demek olduğunu ve ne derece önemli olduğunun farkında hareket etmektedir.

Başta villa, ev, ofis, mağaza, sosyal mekân ve otel projelerinde  ürettiği iç mimari tasarımlarda; kullanıcı beklenti ve ihtiyaçlarının çağdaş tasarım çözümleri ile karşılanmasını hedefler ve tasarımın programlanan takvim ve bütçe içerisinde tamamlanmasını sağlar.

Üretim ve Montaj faaliyetleri uluslararası standartlara uygun olarak yürütülmektedir. Deneyimli kadrosuyla teknolojinin sağladığı yenilikleri her zaman takip etmektedir.
Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, teknoloji, bilgi ve insana yaptığı yatırımlarla uzmanlaşan kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’nin her yerinde sorumluluk almaya hazırdır.

Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama, çalışma disiplini yüksek, prensip sahibi, kaliteye önem veren, işini severek yapan, yaratıcı mimar, iç mimar, mühendis, tekniker, teknik personel ve profesyonel çalışanlardan oluşan tasarım ve uygulama gruplarımız ile kişiye özel / mekana özel / kuruma özel tasarımlar yaparak işlevsel, dikkat çekici ve şık mekanlar yaratarak, hayallerinizdeki mekanları yaşanır gerçekliğe dönüştürmektedir.

Pakel Mimari, Tasarım ve UygulamaToplam Kalite Yönetimini firma kültürü olarak benimsemiş ve bu yolla bütünsel kaliteye ulaşmayı hedeflemiştir. 21. yüzyıla girdiğimiz şu günlerde sürekli değişkenlik gösteren rekabet ortamında geleceği görebilmek, buna göre yenilik yapabilmek veya yaratıcılığını en üst seviyede tutabilmek çok büyük önem taşımaktadır. Değişkenlik gösteren rekabet ortamında Kalitenin önemi daha çok kavranmakta ve bu konudan taviz vermeden hızlı adımlarla ilerlemekteyiz.

Hedefimiz belli bir standardı tutturmak değil, seviyeyi, hedeflenen seviye ne olursa olsun sürekli iyileştirmektir. Bu yaklaşımla mükemmellik arayışına ve sıfır hata sonucuna ulaşmayı ilke edinmiştir.

Temel Politikamız, müşterilerin ilk ve süregelen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak, taahhütlerimizi zamanında eksiksiz olarak teslim etmek, üretim sırasında israfı ortadan kaldırarak, yapılan işleri bir defada noksansız olarak; en kısa zaman, en düşük maliyet, en iyi kalite anlayışı ile yapmak, kaliteyi her zaman garanti altına almak ve her aşamada sürekliliğini sağlayarak rekabet gücü yüksek, aranılan hizmetler ve ürünler sunmak, kaliteye tüm personelin destek ve katılımını sağlayarak sürekli gelişmeyi temin etmek, personelin eğitimini ve motivasyonunu yüksek tutarak, ekip ruhunu ve işbirliğini geliştirmek, kaliteyi tüm faaliyetlere yaymak ve çevreye saygılı olmaktır.

Kaliteyi nitelikli insan kaynağının yarattığına inanan Pakel Mimari, Tasarım ve Uygulama olarak, her geçen gün gücümüze güç katarak büyüyor ve Türkiye’nin kalitesiyle adından söz ettiren firması olmayı hedefliyoruz. Büyümenin olmazsa olmazı alt yapıya yatırımlar yaparken, en önemli yatırımın insan kaynağı olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda personelimize uzman oldukları konularda en güncel eğitim imkanlarını sunmaya ve çalışan memnuniyetini arttırmaya yönelik girişimlerde bulunmaya özen gösteriyoruz.

Çünkü bizim için kalite insandan başlar…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HAVUZ ÜSTÜ PLATFORM KAPATMA SİSTEMLERİ

İLKE VE DEĞERLERİMİZ

SIĞINAK